Blogg

Hösten är på intåg och därmed också löpen

Som vanligt så ska det så absolut löpas så snart vi kan börja nosa på 1 oktober... Hera är i full gång nu och både Athena och Lillan visar tecken på att vara på väg in i löp.

Tyvärr går grytsäsongen inte så värst jättebra för tillfället så vi längtar verkligen efter 1 oktober! Men roligast är ju om vi har någon hund att jaga med också . Rex varken kan eller ska. Saga har helt tappat lusten... Hera kanske hinner löpåterställa sig något... Tyrre blir förvirrad i bollen när tjejerna löper.. vi får se vad han kan reda ut och Athena och Lillan är antagligen lite för mycket i löp vid tillfället...

Inte ens grävlingsjakten på vår egen gård går framåt! Trots rutten fisk väljer de att gå omvägar... de river fortfarande upp många meter stängsel och halva tomten varje enskild natt men i fällan tänker de banne mig inte gå :(. 

Ett tag trodde jag att vi kanske skulle hitta en räv där eftersom Hera envisades med att gå och kissa löpkiss runt fällan men nä inte den heller...

Och även om vi hade tur att få så fina valpköpare till lilla Kata eller Tessie som hon kallas så ångrar vi nu rumpan av oss att vi inte behöll henne............ så då måste ju tankarna springa iväg och fnula på hur gör vi nu? Hur gör djur? Vad är upp och vad är ner? Jajaja... Skitjakt på er!!

20230501_191523


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S