Blogg

Alla valpar har flyttat...

Först ut var Ubbe som flyttade till Vänersborg på 8 veckorsdagen, dagen efter for Björn Järnsida iväg med sin husse och småhussar till Alvesta. På lördagen flyttade Kata/Tessie till Västerås och Vitsärk/Sverker till Filipstad och igår onsdag flyttade Harald till Kristdala bara en timme från oss.

Vi känner oss nöjda med valen av familjer och är säkra på att valparna får de bästa av hemmen. De kommer att få jaga på en rad olika ställen i vårt avlånga land och förhoppningen är att någon/några ska få jaga såväl över som under mark.

Storasyster Lillan letade efter sin sista lillebror ett tag men annars så har allt återgått till den vanliga vardagen. Förutom moffa Rex som verkligen levde upp när han fick eget ansvar för valparna, i synnerhet när det bara var en valp kvar och han enkelt hann med, nu efter flytten så märks det tydligt hur hårt det tagit på honom att ha valpar runt sig. Även om han älskat det så är kroppen nu mer än slut och trött och han är än mer förvirrad än innan. 

Tacksam för varje dag som Rex hänger med och har glädje men det är uppenbart att de dagarna minskar häftigt. Medveten om att vi snart måste ta det värsta av alla besluten.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S