Blogg

Såå underbara <3

Valparna är verkligen sååååå underbara

Nu när ögonen och öronen är öppna och de börjar sakta upptäcka världen vill man verkligen inte missa en sekund. De har tydliga personligheter som funnits där från dag 1 men som stärks mer och mer för varje dag som går. De är verkligen unika individer varje enskild valp och varje enskild vuxen. 

Resan valparna gör nu som vi är lyckliga nog att få vara del av är alltid lika fantastisk och vi får använda vår fantasi för att stötta och hjälpa dem att bli det bästa de kan bli under den tid de är hos oss.

Idag har de för första gången varit på golvet, givetvis på en mysig matta och med mamma. Än går de inte långt men de vill gärna och från nu får de testa på det lite stabilare golvet några minuter om dagen. I lådan traskar de runt livligt i några minuter innan de på nytt faller ihop i en sovande hög.

Det småskälls och små morras och de börjar busa med varandra. Undersöker våra händer armar och ansikten för att se om det inte finns någon tutte där, när de inte hittar någon så testar de att gnaga med sina tandlösa munnar. 

Imorgon kommer första lilla matprovet, de ska avmaskas och då får de också smaka lite köttfärs.. blä med gott brukar bli bra.

359686976_1202495163863525_6515362907048938421_n

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S