Blogg

Långt mellan inlägg

Helt ärligt så är det på tok för stressigt och har varit för att orka hålla hemsidan och allt annat uppdaterat.

Meningen var ju att husse Robert skulle ha flyttat ner till oss andra för länge länge sedan. Tyvärr går det inte så bra att hitta nytt jobb och det gör det hela lite smått slitigt...... Det har också inneburit att vi trots den fantastiska jaktmark vi nu har dessvärre inte alls har hunnit släppa i den mån vi hoppats och trott. 

Athena lyckades dessutom dra lite i sitt löp så det naturligtvis hamnade under julledigheten... men ska det vara ska det vara rejält eller vad man nu säger.

Hera blev dessutom rejält sjuk när valparna var 5-6 veckor och det höll på gå åt pepparn rejält.. svår infektion i en tisse... under den tiden hon var mer eller mindre okontaktbar och helt utan ork tog dock vår fantastiska flock så underbart bra hand om valpisarna så de märkte som inte av att mamma var sjuk. Nu är Hera tipp topp och mår hur fint som helst!! 

Athena växte till sig en hel del när hon tog det största ansvaret över valparna. Helt underbart vad vårat vilda monster kan när det behövs!!

Rex har drivit rådjur, Athena vildsvin, räv och älg. Så nog har lite skett i alla fall. 

Valparna Rhea, Atlas numera Frank och Zeus har hamnat i de bästa hemmen. Vi är otroligt tacksamma och glada!!! Rhea bor med sin moster Skogsvettens Idun kallas för Myra och Myra är en fantastisk "storasyster". Så djupt imponerad av hur otroligt duktig hon är med Rhea!!

Jag kommer att lägga ut massor av bilder och några filmer vid ett senare tillfälle... 

Sist men inte minst så startade vi Athena mot bättre vetande (med tanke på hur säsongen varit) på drevprov den 27:e januari och ärligt talat kändes det lite kymigt och fel mot henne men vad 17 hon gillar ju att springa i skogen och prov begriper ju inte hon att det är så Robban åkte arla morgon till Kronobergslän för drevprov med en Athena som inte var släppt på över en månad. Ja ni hör ju hur korkade vi är.... 

Men idag fick jag bekräftat att Athena drev ihop en drev 3:a med 38 EP!!!!!!!!!!!!!!!! Waow!!!!!! Under de förutsättningarna!!!!!!!! Så fruktansvärt stolt över vår lilltös!! Nu väntar vi med spänning på drevprotokollet så vi får se hur poängen placerades... nu visste vi ju ända sedan provet att Athena fick mycket beröm för skall och hjärna men att poängen skulle bli så pass höga visste vi inte, inte vågade vi heller tro på att hon skulle fixa en trea under de förutsättningarna. Men nu är vi superglada.

Ha det bäst!!DSC_0291 (2)