Valpar födda

 

Valparna e: J (D) CH Bollbynäs Aston och u: J Skogsvettens Athena har kommit.

Mellan kl 15:02 & kl 22:03 den 4 april 2022 föddes 6 små underverk. 3 hanar och 3 tikar. Tyvärr har en av tikarna fått somna in så kvar är 3 pigga hanar och 2 pigga tikar. En tik blir kvar hos oss.

 ALLA VALPAR ÄR SÅLDA

Grim 8 veckor

ALLA VALPAR ÄR SÅLDA

 

Aston är drevchampion och har godkänt karaktärsprov gryt, Exc med CK och reserv cert på utställning. En mycket trevlig och mentalt oerhört stabil kille. Bra päls och storlek! Givetvis ögonlyst u.a

Athena har drevtvåa men gjorde sitt bästa prov på älg och det får man inga poäng för  . Hon har VG utställning, 2 första pris viltspår. Genomförd BPH, Fri från CRD-PRA via DNA prov. Ögonlyst U.A. Mycket bra päls, oerhört med pondus. Jagar ALLT ovan jord inklusive vildsvin och älg. Mycket bra sök, utmärkt skall. 

Valpar beräknas födas kring 5 april. 

 Vi föder upp taxar till jakt och säljer till jägare med hunden som familjemedlem.

 PS  Vi förbehåller oss alltid fri prövningsrätt. DS

Vid intresse vänligen fyll i intresseanmälan.

'**********HÄR*********

 Om du INTE får upp något meddelande om att din anmälan är skickad så har hemsidan krånglat alternativt att du inte fyllt i alla uppgifter. Du får då gärna istället skicka svar på frågorna (ungefärligen du behöver inte komma ihåg allt i detalj) till mail: skogsvettens@gmail.com    

För mer info ring gärna Robban på tele 0707279703

 

För att vi ska ta Din intresseanmälan på allvar så SKA Du ha läst på om vår uppfödning. Du ska känna att den känns rätt för Dig!

 

MAIL/SMS som går till en stor hög olika uppfödare kommer inte att besvaras. Mail/SMS om helt andra typer av tax än vad vår uppfödning är inriktad mot (ex kanintax av viss färg för sällskap och liknande) kommer inte att besvaras.

 

OBS LÄS SAMTLIGA UNDERSIDOR TILL DENNA SIDA OBS