Planerad parning/Valpar väntas

VALPAR VÄNTAS v 41 2021

e. J HeavenlyHunters Sixten u. Skogsvettens Hera

Sixten har 4 helsyskon som är drevmeriterade varav 2 är drevchampion. Kommer från mycket starka jaktlinjer. Underbar mentalitet. Bra päls! 

Detta är Heras sista kull. I hennes första kull är 2 av 3 drevmeriterade. Alla tre jagar aktivt på 3 helt olika ställen i vårt avlånga land, Torsten jagar främst hare på öar i Luleå skärgård samt att han spränger räv under stugorna på öarna. Blondie jagar allt inklusive mufflon i höjd med Stockholm. Athena jagar det som rör sig här i Småland med störst fokus på rådjur och vildsvin.

I Heras andra kull jagar alla aktivt. Rhea bor ihop med sin moster Skogsvettens Idun/Myra utanför Uppsala. Bröderna Frank och Zeus bor här nere i Kalmar län alla 3 är mycket duktiga och lovande!! 

Hera själv föredrar rådjur men tar även hare och räv. Hera är en otroligt snäll tik. Lugn och harmonisk (även om det finns humör om det behövs) tålmodig nyfiken och glad! Hon har kanonpäls. Exc på utställning. Hon har gjort BPH (Beteende och personlighets test hund) med ett resultat vi är mycket mycket nöjda med. Hon är ögonlyst U.A, är fri från CRD-PRA via DNA test. 2 ettor viltspår, mycket duktig eftersökshund! 

Hemma hos oss finns utöver Hera, hennes mamma Freja och pappa Rex, hennes dotter Athena, en kastrerad dvärgtik som heter Saga och ett nyförvärv Thyros som snart blir 9 månader.

 

STAMTAVLA VALP

Vi föder upp taxar till jakt och säljer till jägare med hunden som familjemedlem.

 

 PS  Vi förbehåller oss alltid fri prövningsrätt. DS

Vid intresse vänligen fyll i intresseanmälan. '**********HÄR*********

 Om du INTE får upp något meddelande om att din anmälan är skickad så har hemsidan krånglat alternativt att du inte fyllt i alla uppgifter. Du får då gärna istället skicka svar på frågorna (ungefärligen du behöver inte komma ihåg allt i detalj) till mail: skogsvettens@gmail.com    

För mer info ring gärna Robban på tele 0707279703