Köp och leveransinformation

Vi avgör vem som får köpa valp av oss. Vi använder inga turlistor eller väntelistor utan vi tar beslut efter vart vi anser att valpen får det bäst. Vi har ALDRIG bråttom att bli av med våra valpar utan väntar in rätt köpare!

Vi väljer att sälja valpar dit vi tror oss veta att de kommer att få det bäst. 

Vi vill alltid träffa intressanter minst en gång. Vi vill även ha intresseanmälan ifylld. Kontakt via telefon, sms, messenger, mail - ju mer vi får veta om er ju bättre! Vi kommer även att kolla upp intressenter på en rad olika sätt.

Vi går inte med på delbetalning. Vi är ej heller intresserade av fodervärd om vi inte specifikt har skrivit så i annonsen. Givetvis går det inte att "pruta" på valppriset. Vi vill att valpspekulanter kommer och träffar oss här hemma innan det blir tal om köp eller tingning. 

PRISET för en valp undan Skogsvettens  är  varav handpenning om  betalas vid tingning då vi även skriver kontrakt. 

(Det innebär att  kr betalas på plats vid hämtning. Tänk på att om ni vill göra banköverföring ska summan vara oss tillhanda innan ni får ta valpen med er.

När valpen flyttar är den registrerad hos SKK, besiktigad, chippad och vaccinerad. 

Tingning går att göra tidigast när vi går med på det och då skrivs kontrakt och handpenning betalas.  Valpen är registrerad hos SKK och handpenning om max 15 %.

Handpenningen anses förverkad när den betalats enligt i enlighet med 41 § konsumentköplagen. Undantag är om fel hittas på valpen vid besiktning - då återbetalas handpenningen till köparen. 

Valpen levereras tidigast på sin 8 veckors dag.

Med valpen följer besiktning ej äldre än 7 dagar. Foder den är van vid. Filt som luktar mamma och syskon. Godis, lite leksaker. En mapp med information och kanske lite annat kul.

Vi önskar livslång kontakt med våra valpköpare och vi finns tillgängliga alltid för våra valpköpare, i princip dygnet runt hundens livstid eller längre.