Köp och leveransinformation

Vi avgör vem som får köpa valp av oss. Vi använder inga turlistor eller väntelistor utan vi tar beslut efter vart vi anser att valpen får det bäst. Vi har ALDRIG bråttom att bli av med våra valpar utan väntar in rätt köpare!

Vi går inte med på delbetalning. Vi är ej heller intresserade av fodervärd om vi inte specifikt har skrivit så i annonsen. Givetvis går det inte att "pruta" på valppriset. Vi vill att valpspekulanter kommer och träffar oss här hemma innan det blir tal om köp eller tingning. 

PRISET för en valp undan Hera är 14,500 kr varav handpenning om 2,100 kr betalas vid tingning då vi även skriver kontrakt. 

När valpen flyttar är den registrerad hos SKK, besiktigad, chippad och vaccinerad. 

Tingning går att göra tidigast när vi går med på det. Valpen ska vara registrerad hos SKK och handpenning om max 15 % (exakt summa kommer när det finns valpar). Handpenningen anses förverkad när den betalats enligt i enlighet med 41 § konsumentköplagen. Undantag är om fel hittas på valpen vid besiktning - då återbetalas handpenningen till köparen. 

Med valpen följer besiktning ej äldre än 7 dagar. Foder den är van vid. Filt som luktar mamma och syskon. Godis, lite leksaker. En mapp med information och kanske lite annat kul.